President Kop

president-kop-logo

Aparatmani i studia za iznajmljivanje

Odaberite datum
Odaberite datum
1
2
0
 • Studio 2

  Studia
  Studio apartman od 32m2, sa francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, terasom i komplet opremljenom kuhinjom za boravak do 4 osobe.
  50 Noć
 • Studio 3

  Studia
  Studio apartman od 32m2, za boravak do 4 osobe, sa terasom, francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje, i komplet opremljenom kuhinjom.
  50 Noć
 • Studio 1

  Studia
  Studio apartman od 32m2, namenjen za boravak do 4 osobe, sa terasom, komplet opremljenom kuhinjom, francuskim ležajem i trosedom na razvlačenje.
  50 Noć
 • Apartman 2

  Apartmani
  Apartman sa odvojenom spavaćom sobom, od 40m2, namenjen za boravak do 4 osobe. U spavaćoj sobi je francuski ležaj, u dnevnoj ugaona garnitura na rasklapanje kao i komplet opremljena kuhinja.
  60 Noć
 • Apartman 1

  Apartmani
  Apartman, od 40m2, sa odvojenom spavaćom sobom, namenjen za boravak do 6 osoba, poseduje francuski ležaj i trosed na razvlačenje, i odvojenu spavaću sobu sa krevetima na sprat. Komplet opremljenu kuhinju, nema terasu, već francuski balkon.
  60 Noć

Kompleks President Kop – Wellness & Spa se nalazi uz sami magistralni put Rudnica-Kopaonik, odmah pored Kraljevih Čardaka i poseduje komletno opremljene apartmane i studia za izdavanje. Za svaku smeštajnu jedinicu je obezbeđeno parking mesto.

U okviru kompleksa nalazi se recepcija, restoran, spoljašnji bazen, sportski teren, zatvoreni bazen, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, slana soba, soba za masažu, kongresna sala, dečije igralište, salon za zabavu, skijašnica i bar.

U neposrednoj blizini se nalaze restorani, pivnice, marketi, menjačnica i prodaja ski pasova. Svako jutro, na 15 minuta, ski busevi prevoze turiste do skijališta, a objekat poseduje svoj ski bus koji je takođe na usluzi gostima, uz doplatu.

image00002
Radno vreme recepcije:
8h – 22h

Kontakt telefon:
+38163600891

Kontakt forma

  Ako imate neko pitanje za nas uvek možete da nas kontaktirate!

  Čajetinska česma bb

  POSETITE NAS!

  063/31-33-84

  POZOVITE NAS!

  WHATS CHAT UP KAO NA SAVI?

  RAZGOVARAJTE SA NAMA!